Egy 3 és fél hónapos babát át kellene szoktatni a 4 óránkénti evésre, vagy nem baj ha még mindig 3 óránként eszik?
Figyelt kérdés
Tápszeres, és 3 óránként eszik. Nem sok ez már neki? Nem kéne, hogy ritkábban egyen? Még mindig felkel éjszaka enni, irigylem azokat, akiknek az első pillanattól fogva átalussza az éjszakát.2009. dec. 10. 12:40
1/6 anonim válasza:
Még bőven egyen csak 3 óránként, pici még. Éjjel persze ne keltsed, amikor magától kel. Napközben pláne 3 óránként etesd, akkor előbb elmarad az éjszakai kelés, nappal szépen megvan a kajaadag...
2/6 anonim válasza:
Nem baj. Majd magától átáll. Legalábbis nálunk mindig így volt. Most a napokban a kislányom már csak 4x akar enni pedig még csak 10 hós. Nem tudok vele mit csinálni, őt már nem lehet erőltetni, kiköpi meg kilöki a kezemből a kanalat, sír. Szóval ez van...akkor csak 4x eszünk.
Ti nyugodtan ehettek 3 óránként, mi is így ettünk még 3 hósan és ha jó emlékszem éjjel is csak 1 evés maradt ki a többi ébredős volt. :p Türelem, nekünk már van néhány átaludt éjjelünk is. :p
3/6 anonim válasza:
Szia!
mi is 3,5 hónaposak vagyunk csak anyatejesek. VAn hogy 5ször kér enni (sir ha többször akarok neki cicit adni) van hogy a 6 sem elég. Szerintem tudja ő mit akar:) Szerintem is át fog magától állni.
4/6 anonim válasza:
Szia, az én fiam 1éves és még mindig 3óránként eszik! Este 11-től alszik reggel 7-ig. (jó esetben) Úgyhogy még ráértek a 4óránkénti kajával...
5/6 anonim válasza:
6,5 hónapos a kislányom, még mindig 3 óránként eszik napközben, éjszaka meg 9-5 alszik, aztán egy kis szopi, aztán tovább alszik 9-ig. Ne siettesd, átszoktatni nem lehet, ha éhes, ennie kell.
6/6 anonim válasza:
A fiam 4 hónapos és általában 3 óránként eszik, de van hogy csak 2 óra telik el két evés között, annyira éhes. Éjszaka mindig 2x kel enni. Tápszeres. Én is szeretném, ha ritkábban és többet enne, de nem tudom erőltetni, ő tudja mikor éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!