Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet maradandó baja a babámna...

Lehet maradandó baja a babámnak ha leesett az ágyról?

Figyelt kérdés
Tegnap a 6hónapos kisbabám az ágyon játszott az Apukájával és ő egy percre félrenézett és a baba már le is gurult az ágyról. Egy percig sírt, aztán már nevetgélt is tovább. Semmi sérülés nem látszik rajta még piros sem lett a buksija. Mégis én nagyon aggódom, hogy talán valami maradandó sérülést szenvedett amit mi nem látunk.
2008. júl. 21. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon kell rájuk vigyázni....

Ha nem nyügös,nem eszik evesebbet,stb...akkor semmi gond.Ha gondolod vidd orvoshoz,de akor valószínü,hogy kórházba küldenek 2-3 napra megfigyelésre.

2008. júl. 21. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fog ő még nagyokat esni.Amúgy,ha azóta nincs semmi baj,jókedvű,nem reagál fájdalmasan egy-egy érintésedre,akkor nem hiszem,hogy baj lenne.Ha viszont úgy veszed észre,hogy van valami fájó pont,mozdulat,amit nem szívesen csinál,akkor vidd el szakemberhez.
2008. júl. 21. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs hányás, nem aluszékony, akkor feltehetően nincs agyrázkódása. Azért feltehetően, mert nem vagyok orvos, viszont ezeket kell figyelni. A te leírásod alapján ami maradandó lehet, az a tapasztalatszerzés.:)
2008. júl. 21. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Vidd el a gyerekorvoshoz. Sajnos mi is jártunk így és csinált egy szemfenékvizsgálatot, meg megnézte rendesen és legalább megnyugodtam, mert szerencsére nincs semmi baja.
2008. júl. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!