Szerintetek tényleg sajnálatra méltó az az anyuka akinek két fia van?
Nem sajnálatra méltó, főleg, ha így is akarta.
Én tudom, hogy egy kicsit sajnálnám magam, hogy nincs lányom, mert nagyon lányos anyukának érzem magam, de imádnám a fiaimat is.
Két lányom van, nekem is sokan mondogatják a fiút, de nélküle is tökéletesen elégedettek vagyunk, és ha vállalnánk egy harmadikat, és az is lány lenne, nem keserednék el.
nekem 3kisfiam van.... kapom is az ívet miattuk! :)
Bár nekem mindegy volt, milyen neműek lesznek, tényleg az a lényeg, hogy egészségesek legyenek.
De én is észrevettem, hogy ahol egy családban 2-3egynemű gyerek van minimum, azokat nagyon tudják sajnálni...
De miért?
Egyébként, ha a fiuk "rosszak" akkor a lányok meg "hisztisek""... mindenre lehet valmait mondani!:)
Gratulálok a 2fiuhoz!
Gratulálok a két kisfiúhoz!
Nem tudom, miért ilyenek az emberek, én most vagyok terhes a másodikkal, és mindenki kérdezgeti, már úgy kezdi, hogy ugye kislány? (van már egy kisfiunk) Nekem az kell, aki a pocakomban növöget, akit a testem táplál, aki minket választott. Ez soha nem véletlen műve szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!