Ha valaki mondhatja egy pici babára, hogy kicsi a feje, akkor az miért sértő, ha én azt mondom, hogy a Tiedé meg nagy?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 23:09
11/11 anonim válasza:
Az Én babámnak is pici feje van, többen is megjegyezték már, amin abszolút nem akadtam ki. Mindig azt válaszoltam, hogy igen, pici baba, pici fejjel. Nem értem miért akadsz ki ezen, semmi sértő nincs benne. Nem tudom a Tiéd hogy, de tegyük fel kopaszon született, és ha valaki megjegyzi hogy nincs haja, azon is megsértődsz? Nem mintha tehetne róla bárki is.. Minden baba más, örülj hogy a tied, nem egy a sok közül.. Érthetetlen a felfogásod. Nagyon unatkozhatsz ha ezzel vagy ennyire elfoglalva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!