Hogy koncentráljak a koraszülött babámra, ha most halt meg az édesanyám? :- (
A baba pici, inkubátorban van. Anyám tegnap hirtelen elhunyt, nem tudom mihez kezdjek most!!
Aki volt ilyen helyzetben, kérem segítsen!! Forduljak orvoshoz? Milyenhez? Úgy érzem, én ebbe most belehalok, olyan kelepcébe kerültem, amilyenben még sohasem voltam eddig :(
Hasonlóan jártam, mint Te. Decemberben 4 nap különbséggel született meg a kisfiam, és hunyt el az Anyukám. (Igaz, hogy a babám nem koraszülött, és Anyu is kórházban volt, de a lényegen, azt hiszem nem változtat.)
Mindenkitől azt hallottam, hogy milyen kemény csaj vagyok, hogy végig tudtam csinálni a kórházi napokat Anyuval 9 hónapos terhesen, aztán meg a szülést, és nem őrültem meg. Valahogy nem éreztem tehernek. Ez volt a dolgom. Amikor nekem volt Anyura szükségem, Ő segített, most neki volt szüksége rám. Amikor pedig a pici megszületett, minden figyelmem rá és a nagyobb testvérére irányult. Borzasztóan hangzik, de nem lett volna szabad. Gyászolnom kellett volna, legalább egy kicsit.
Sokan mondták, hogy majd később jön ki rajtam a sok stressz, de nem hittem el.
Eltelt 3 hét, és onnantól kezdve folyamatosan testi tüneteket produkálok. Szombaton már március lesz, ami azt jelenti, hogy 2 hónapja vagyok folyamatosan beteg, és akármelyik orvossal beszélek, mindenki a lelki terhekre vezeti vissza. Merthogy terhesség+szülés+halál= legyengült immunrendszer. Sima náthával kezdtem, amiből nem tudtam kikavarodni, aztán jött egy bordaközi idegbecsípődés, majd durvább nátha. Elkezdett a kézfejem és a lábfejem viszketni, de úgy, hogy véresre vakartam. Újabb bordaközi idegbecsípődés, és innentől a hátamon lévő összes ideg becsípődött. Mire az egyikből nagy nehezen kijöttem, jött egy másik. Senkinek nem kívánom. Folyamatosan gyógyszert szedek, és masszőrhöz járok, hogy egyáltalán a napi feladatokat el tudjam látni.
Ha elfogadsz egy tanácsot, menj el pszichológushoz. Iszonyú terhet kaptunk, kell hozzá a segítség.
Ha gondolod, sorstársként írj privit, beszélgessünk.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!