Akkor hiába ringatom nem is alszik, milyen alvás az olyan amikor csak akkor fekszik mozdulatlan és csendben ha ringatom a kocsiban?
Persze ezt 1 óra alvás után csinálja csak, 1 órát alszik kb mozdulatlan és úgy hogy nem kell közben tologatni, aztán felébred félig ,ordít, kilöki a cumiját és ordít mind addig míg el nem kezdem tologatni és vissza nem teszem a cumiját.
Aztán ha abba hagyom a ringatást egyből mocorog, nyöszörög , nem is alszik csak csukja a szemét van mikor 1 órát is így ringatom mégsem alszik annyira hogy otthagyhatnám.
Próbáltam már úgy hogy amikor legelsőnek megébred akkor kiveszem a kocsiból és nem altatom vissza, de akkor meg nyűgös álmos még kb 1 óráig amíg szokott lustítani utána kb 1 órára ki megy a szeméből az álom aztán utána megint álmos lesz.
Nagyon nehezen alszik el ha sokat van baba kocsiba ha vissza altatom 2-3 órát is van hogy kocsiban van és tologatni kell.
Amikor kivettem a kocsiból 1 óra után akkor utána nyűgös de a következő alkalommal 2 perc alatt elalszik.
Éjjel óránként ébred már 2-3 hete.
Mert nincs a szájában a cumi felébred rá, de nem is nagyon igényli csak elalvásnál mert nélküle nagyon ritkán alszik el.
Van mikor őt idegesíti és löki kifele a szájából.
Egyedül soha nem szívja a cumit ki kell támasztani neki akkor szívja csak, mert akkorákat cuppog rajta hogy midig kiesik a szájából.
Test közelben sem szeret lenni, tőlem 1 méterre van a kiságy , a babakocsi az meg olyan, karban sem hajlandó meginni a tápszerét cumisüvegből, csak fekve az ágyon vagy a kocsiba.
Én rontottam el valamit?
5 hónapos lesz hónap végén.
Tuti hogy nem éhes mert az a baj hogy általában ha kikeverek neki 150 ml-rt akkor inkább még hagy is az üvegben és nem tudom megitatni vele mert el fordítja a fejét csak rágja a nyelvével játszik a cumis üveggel és persze a tápszer a nyakába folyik olyankor, mert nem nyeli le.
Kb 3 óránként eszik még mindig.
Olyan 120-150 ml-rt.
Ritkábban kéne adnom enni neki?
De hogyan? Ha nem ringatom ha nem teszem be a kocsiba és nem ringatom akkor nem alszik el csak üvölt. Eddig még csak 2 alkalommal este aludt el egyedül a kiságyában cumi nélkül.
Akkor is azért mert el nézelődött és annyira elálmosodott hogy elaludt.
Hogyan kezdjem?
Lehet gonoszul hangzik, de ez az igazság.
Szerintem nem a kisbabád kérte, hogy ringasd. Elkezdted ringatni, hozzászokott, akár egy alkalomból. Nem maguk találják ki a szokásaikat, hanem MI szoktatjuk hozzá őket.
4 és fél hónapos a kislányom, egyedül a cumi a segítsége az alváshoz.
Este lefektetem, beadom a cumit, jó éjt puszi és csicsuka. Ennyi
Semmilyen dolgohzo nem szoktattam!
Hiába mondjuk, hogy mi nem...nem ringattuk, ezt ő akarja... A fenéket...
MINDENHEZ a mi segítségünk kell, igen egy kisbabával is valamilyen szinten következetesnek kell lenni.
Még nincsen késő...egyszerűen altasd máshol. Mostmár összekötötte a babakocsit a ringatással. Tedd kiságyba, vagy az ágyatokra. De ott SEMMIT de SEMMIT ne csinálj.
Utolsó vagyok!
Bemutatom: Ő egy kisbaba, beszélni nem tud.
Persze, hogy sír!
Persze én is tudom hogy egy kisbaba, de én arra gondoltam hogy ha nem a babakocsiban fog aludni akkor sírni fog mert nem az akarata teljesül.
Ez csak lefárasztással fog menni.
Te vagy az édesanyja, Neked kell ezeken felülmúlni és megmutatni Neki mi a helyes és mi nem:-)
Fektesd ágyba/kiságyba.
Sírni fog tuti, picit hagyjd sírni adj neki cumit, úgy is kiköpi nem baj.
5 lerc után felveszed, megnyugszik és visszafekteted.
Nem kell 1 hét és megtanulja.
Ne nehezítsd meg a dolgodat:-) sőt! A legjobb, ha nem veszed ölbe, suttogj neki, nyugtasd meg simogatással.
Ne szoktasd olyan dolgokra, ami nem jó:-)
Kemény lesz az az 1 hét, de utána megköszönöd magadnak a türelmet. Hosszú távlatokba gondolkozz, ne ideiglenesen old meg a "problémát", hogy ringatva elalszik jól van az. Utsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!