Van olyan szoptaós anyuka aki oltatta magát és a babán vmi mellékhatás jelentkezett? Esetleg a tejben?
Holnap oltatom magam,1000-szer átgondoltam,2* már elindúltam a dokihoz,de visszafordúltam.
Holnap végülis elmegyek,a férjem ma kapta meg a szurit.
4hós a babám és amiatt aggódok,h neki nehogy legyen a szuritól baja.
Én oltattam úgy 3 hete, babám akkor 2 hós volt. Semmit nem vettem észre rajta. Nekem fájt picit a karom, de az általános.
Első válaszoló: ezt nem hallottam, de örülök, hogy végre doki mondja, mert itt már olvastam védőnőtől, hogy ne legyek nyugodt, nem megy át az ellenanyag a tejbe... Nem is értettem miért ne menne át, mikor a 39 fokos lázzal kísért torokgyuszim ellenanyaga is átment és semmi baja nem lett a lánynak.
Köszi csajok.
Igen láttam a ma reggeli műsort.Állítólag mostmár a magyar orvosok egységesen azt mondják,h igen,kell a kismamáknak meg mindenkinek.
Csak személyes tapasztalatra lettem volna kíváncs.
Félek tőle rendesen.
Remélem a pindúrnak nem lesz semmi baja.
én hétfőn oltattam.eddig nem vettem észre semmi furcsát.hát én is milliószor átgondoltam az oltást,és nem is akartam,de mikor meghallottam h kisbabák vannak korházba e miatt,ráadásul az egyik 3 hós,mint a fiam,igy meg tört a jég.hát most azon reménykedem h nem lesz semmi mellékhatás.
egyébbként a karom nekem is fájt,és még most is izomláz szerű érzés van benn.de az aszisztrensnő mondta h ez teljesen normális dolog.
Sziasztok!Én is hétfőn oltattam be magam.Engem is meggyőzött a korházba került baba esete.Az én fiam is 4 hónapos.Eddig nem akartam beoltatni magam,sosem szoktam semmi ellen védőoltást kérni.A család többi tagja be lett oltva már egy hónapja,nekik semmi bajuk.Remélem nekünk sem lesz!Kicsit fáj nekem is a karom,de a fiamon nem veszek észre semmit.S remélem senkinek sem lesz baja!
Mindenkinek jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!