Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy a 7,5 hós...

Mit tegyek, hogy a 7,5 hós kisfiam nyugodtabban aludjon?

Figyelt kérdés
Anyatejes, de éjjel 2 óránként felébred, és cicizni akar, de nem mindíg van fennt, álmában is vergődik a ciciért. Napközben is anyatejet kap, plusz már eszik gyümölcsöt, meg főzelékeket. Elképzelhető, hogy éhezik, vagy ez megszokott az anyatejes babáknál? Aki esetleg hasonló cipőben jár, ossza meg velem.Jó lenne összefüggően egy kicsit aludni. Üdv
2009. dec. 9. 04:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az éjjeli cicitöl van.Ha este jóllakik akkor nem " az éhség.csak"A lányom 14 hónapos koráig szopott éjjel is.Akkor ma´r képes volt 4 hónapja éjjelente 6x 7x ébredni a ciciért.Na ekkor leszoktattam róla.
2009. dec. 9. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Probáld teáztatni éjjel, pár átordított éjszaka útán nem lesz semmi gond.

Viszont egy 7 és fél hónapos babának fözeléket kéne enni napközben. A tejed lehetséges nem elég tápláló számára hisz ő már forog, probálkozik ha minden igaz.

Az anyatejet adjad neki de mellé kapjon napközben krumplit, csirkemájat, répát ezeknek nagyobb a tápértéke!

Sok sikert!

2009. dec. 11. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ugyanabban a cipőben járunk: az én gyermekem is ugyanennyi idős, anyatejes és szó szerint ezt csinálja!

Csak ő hajnali 3-kor ébred fel rendszeresen, majd 5-kor és 9-kor is. Aztán meg egész délelőtt alszik. Totál kivagyunk mi is...

Kérlek irj privit, ha megoldódott a dolog azóta vagy kaptál hasznos ötletet, mit tudnánk tenni ez ügyben! Én már tápszerre is gondoltam este, hátha jobban aludna, de mivel eddig nem kellett, fogalmam sincs h milyet és mennyit kell adni...

2009. dec. 11. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is ennyi idős anyatejes de végigalussza az éjszakát. Csak akkor kel fel ha fogzik. Legalábbis erre fogom a sírását. Esetleg próbálj meg este tejpépet adni neki vacsira, majd fürdés és úgy cici. Hátha éhes a kicsid.
2009. dec. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!