Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyermekvédelmi támogatás...

Gyermekvédelmi támogatás kiknek jár?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Akiknek az egy főre jutó jövedelem nem több kb 37900 forintnál és persze nehogy legyen bármi tulajdona egyik félnek se,különben már nem adnak.És szeretik elhajtani a babásokat is,mondván,hogy ez csak iskolásoknak éri meg...
2014. febr. 12. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Az 1 főre jutó jövedelmet és a vagyont nézik.

Semmi köze hozzá, hogy a gyerek milyen korú.

2014. febr. 12. 14:13
 3/7 A kérdező kommentje:
és mennyi az összeg?
2014. febr. 12. 14:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Ismerősömék miatt érdeklődöm, az anyuka gyest meg családit kap az apuka meg vmi segélyt azt hiszem 28000ft-ot. Van egy autójuk. Így járna nekik?
2014. febr. 12. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Óvodában, iskolában ingyen étkezés, ingyen tankönyv, évente kétszer természetbeni juttatás (étel vagy utalvány). Pénzt, úgy tudom, nem adnak.
2014. febr. 12. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
azt hiszem 6.000.- körül van az utalvány ami évi 2x jár, élelmiszerre lehet levásárolni
2014. febr. 12. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Nekünk azt mondták ne is igényeljünk,mert nem kapunk.Szintén gyesen vagyok,párom szintén segélyt kapott épp.ÉS azt mondták örökölni fog,így nem kap.Na már most hozzáteszem 1év eltelt és még azóta se jött meg az örökség,de minket már jó előre elhajtottak.Bár már mindegy,azóta dolgozik párom.
2014. febr. 13. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!