Mit adhatok először önállóan harapni és mikor?
Figyelt kérdés
8 hónapos múlt pár napja a fiam, és már van 5 fogacskája. felül 3, alul 2. Hozzátáplálom 3 hónapja. Már kaphat kiflicsücsköt, piskótát? Mivel kezdtétek?2009. dec. 8. 15:35
11/12 anonim válasza:
Én a kisfiammal 7 hónaposan kóstoltattam kiflicsücsköt,ezzel kezdtem.Ekkor még 1 foga sem volt,majd a buláta,mai napig imádja.A kukit a sótartalma miatt nem adtam,még eddig nem evett,ráér még enni később.Milupás babapiskóta,amiből még mindig van,nem rajong érte de ezekkel kezdtem,és mindig felügyelet mellett!A kölesgolyó valóban finom,ez is enyhén sózott és kicsi is,a torkán akadhat,nem olyan,mint a buláta hogy meg tudja fogni,én egyből nem ezzel kezdeném...üdv: 13 hós fiú anyuja
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat!!!!
2009. dec. 15. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!