5 hetes kislányomnak milyen időközönként mossam meg a haját?
Figyelt kérdés
Gondolom nem kell minden nap. Koszmója nincs, ezért olajozni sem szoktam a kis fejét...2008. júl. 20. 11:17
1/6 anonim válasza:
Én fürdetőkrémmel szoktam a piciket fürdetni úgy hogy a vízbe belekeverem ,azzal a vizzel szoktam a buksit is leöblíteni,szerintem ha nincs efektív piszok a fejen(már miért lenne ilyen picikének)akkor elég hetente egyszer.
2/6 anonim válasza:
Nálunk úgy néz ki az esti fürdés,hogy a vízbe öntök egy kis babaolajat,így nem szárad ki a bőre,és a babák által úgy rühellt olajozást is el lehet kerülni.Én a gyerekre kenem a fürdető krémet,és olyan 2-3 hetente,ha éppen eszembe jut bekenem vele a fejét is.
Komolyabb hajmosásra akkor lesz szükség,amikor már mászik,netán a homokozóban játszik a többi gyerekkel.
3/6 anonim válasza:
Szia! Minden fürdetésnél a fürdetőkrémes vízzel le kell mosni a buksiját, Ha már tud ülni (azért ez még odébb van), és nem tölti fekve az egész napját, elég hetente egyszer. Mivel fekszik, le tudnak izzadni rendesen, ezt le kell mosni. Ez nem konkrét hajmosás, de szükséges.
Boldog babázást! :o)
4/6 anonim válasza:
Hát az én babám 12 hetes de születése óta minden egyes fürdetésnél megmosom a fejecskéjét. Eszembe sem jutott, hogy kihagyjam. Miért kéne azt csak hetente 1x mosni, vagy még ritkábban? Nem értem. Amúgy én is a fürdetőkrémmel akartam fürdetni a baámat, de a kórházban a Johnson bébifürdetőt használták, és nem akartam áttérni másra, nehogy a kis bőre allergiás legyen. Nekünk bevállt. Amúgy neki sincs koszmója nem is volt, és soha nem olajoztam a bőrét ennek ellenére mindenki szerint csodálatos bőre van a kislányunknak. Szerintem tégy belátásod szerint.
5/6 anonim válasza:
Én minden másnapi fürdésnél lemosom a fejét, de semmi különös, csak a fürdetőkrémes vízzel, amivel az egész testét lemosom. 2 hós kislány anyukája.
6/6 anonim válasza:
3.5 hetes a kislányom és minden nap megmosom a fejét és a haját, de tiszta vizzel, mielőtt még a fürdető kenőcsőt használnám a testére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!