Fitymaszűkülettel/ letapadással gyermeksebészhez vagy urulógushoz kell menni?
Nekem sebészeten csinálták mindkét fiam kukiját, de a rendelőben megcsinálták, nem kell kórházba feküdni, vagy ilyenek.
Nekem a sebészeten azt mondták, hogy amig pelenkás nem kell vele foglalkozni, csak ha már szobatiszta. Kb 3-4éves kor között a legideálisabb a művelet, mert ha hamarabb csináják, még sokkal inkább visszatapadhat.
Egyik fiammal 2,5éves korától félévente jártunk, nézte a doki neki, mondta, hogy várjunk még, várjunk, mert megindult a leválás, 6évesen csinálta meg neki végül, de iszonyú rosszul érintette a gyereket, ugyhogy a 6éves kort már nagyon későinek találom- így visszagondolva.
De egyébknét az a baj, hogy ahány ember, annyi félét mond minden témával kapcsolatban. Nekünk pl gyerekorvosunk sem piszkálja a kukit pelenkás korig, sőt ő le sem választaná, küld a sebészetre egyből, szakemberhez.
Sebésztere kell beutaló, amit a háziorvos ad.
A mi gyerekorvosunk urológus gyermekorvos és le van tapadva a fiam kukija, 19 hónapos, azt mondta, csak fürdés után mozgatni, de nem hátra húzni. 3-4 éves korig az esetek 80%-ban megoldódik.
A védőnőnek ott mostam volna be olyat, hogy csak na. Minek nyúl amúgy is a gyerek kukijához????? Szadista vadbarom.
előszöris, az ilyen védőnőt nem engedném gyerek közelébe.
Masodszor , telefonálj oda a sebészetre hogy beutaló nélkül megnézik-e, nem vagyok benne biztos, hogy nem.
Harmadszor: ha beutaló nélkül nem megy a sebészet, akkor talán van privát gereksebész is.
És negyedszer: sebeszen kívül senkit nem engednék a fütyi közelébe. Egyszerűen nem az ő szakterületük. A kardilógus sem operál lábat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!