Hol a legolcsóbb jelenleg a Tanulókutyus? Corában láttatok már? A Tescoban 7000 ezer úgy tudom.
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 13:57
1/5 anonim válasza:
Corában nem tudom,de szerintem a tescos most elég jó árban van.Mi tavaly 11 000-ért vettük meg egy sportboltban,ami játékbolt is,mert már sehol nem lehetett kapni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,igen jó ár csak éedekelne hogy van e valahol olcsóbban,esetleg a Corában,mert ott még nem láttam csak a macit,de az nem tetszik meg már nagyobbnak való,mi még nem járunk a számoknál:) 13 hósan. Régióban is 11 ezer:(
2009. dec. 8. 14:10
3/5 anonim válasza:
múltkor auchan-ban volt akciós. állítólag 6000 körül. de nem tudom, h van-e még.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is,az itt sajna nincs,csak Liddl vagy mi...:)
2009. dec. 8. 14:16
5/5 anonim válasza:
Használtan vettek 2 hete 3500 Ft-ért. Tejesen újszerű, és magyarul beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!