Illik valamit venni a keresztelőre?
Figyelt kérdés
Keresztelőre vagyunk hivatalosak,de nem mint keresztszülők,csak mint vendégek(mert családtagról van szó).Ebben az esetben is illik venni valamit a gyermeknek?2014. febr. 10. 19:10
2/14 A kérdező kommentje:
Esetleg valami ötlet?:)3 hónapos a kisfiú.
2014. febr. 10. 19:23
5/14 anonim válasza:
Esetleg Brendon áruház van a szülők lakhelyének közelében? Mert pl. szerintem a Brendon ajándékkártya tök jó ötlet. Mi is azt vettünk ajándékba, bármilyen összeggel fel lehet tölteni (akár 2-3 ezer Ft-tal is), és 2 évig le lehet vásárolni bármelyik Brendon áruházban. Azt vesznek a szülők belőle, amit akarnak vagy belepótolják valami nagyobb összegű dologba, amit vásárolni szeretnének.
6/14 anonim válasza:
Mindenképp illik. Borostyán nyaklánc? (Nekem nagyon tetszik és fiúknak is nagyon jól áll. Van egész piciben.)
7/14 anonim válasza:
8-10.000 Ft összegben illik valamit vinni.
Játszó szőnyeg, pihenőszék, ruha, járás segítő, valami zenélő világító babajáték. Ha még nagy neki, nem baj, bele nő, lehet későbbre is venni!
8/14 Tica0121 válasza:
Illik vinni ajándékot. Amikor a mi kicsink keresztelője volt, mi ruhákat, ajándékutalványt és játékokat kaptunk. Igazán az utalványnak örültünk a legjobban, mert abból azt tudtunk venni, ami éppen kellett. Nem kell nagy értékben, szerintem 5.000 Ft bőven elég! :)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Mi is 5000 Ft értékben gondoltunk valamit.
2014. febr. 11. 10:56
10/14 anonim válasza:
Illik igen!
Mikor mi a fiunkat kereszteltük, a férjem tesójáék semmit sem hoztak, mert vérig voltak sértve, hogy nem ők lettek a keresztszülők!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!