Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zoknit lehúzza, harisnya...

Zoknit lehúzza, harisnya lecsúszik. Nem tudom mit adjak már rá?

Figyelt kérdés

Nálatok is ez van? Ti mit adtok a babára?

15 hónapos, még jár négykézláb is meg rendesen is. :)

2014. febr. 10. 12:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Add rá úgy,hogy először a harisnya és rá a body,így nem fog lecsúszni. Én egyébként harisnyát+kisnacit adok rá,nem szokott lecsúszni.
2014. febr. 10. 12:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Én harisnyát adok rá, minden mást leszed magáról, ha jó a mérete a harisnyának akkor nem csúszik le.
2014. febr. 10. 12:38
 3/17 A kérdező kommentje:
Lehet egy kicsit nagy rá, azért csúszik le. De hát 12-18 ast veszek az kicsi, ami ettől nagyobb az meg nagy, tehát lecsúszik :(
2014. febr. 10. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
body alá megy a harisnya.
2014. febr. 10. 12:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. febr. 10. 12:50
 6/17 anonim ***** válasza:
74%

Cicanadrág!

De nem értem, mi az, hogy leveszi!!?? Nekem 20 hós a kicsim, de eszébe nem jutna, ha meg bármit kivenne, levenne, Pl hajcsatt, sapi, megbeszéljük, miért nem lehet.

Kicsi korától meg kellett tanulnia, hogy vannak dolgok a, amiket hiába nem szeret, nem vehet le!!

2014. febr. 10. 13:02
 7/17 A kérdező kommentje:
Nincs mindenhol szőnyeg, kő és parketta van ami hideg. Hiába mondom én neki hogy ne vegye le, kinevet, most próbálgatja a "szárnyait" :)
2014. febr. 10. 13:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is levette a zoknit, de én meg visszaadtam rá. Majd megunja, nem tart sokáig ez az időszak. :)
2014. febr. 10. 13:50
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Jajj,az ilyen szövegtől áll a hátamon a szőr... Lehet,hogy a te gyereked kedves utolsó egy igazi einstein,mindent megért,sőt szót is fogad. Igazán szerencsés vagy,hogy soha nem kekeckedik,soha nem huncutkodik olyannal,amit nem szabad. Én gyereket nevelek nem pedig katonát. Bármennyire is elmagyarázza az ember,próbálja megértetni,hogy mit nem szabad,nagyon sok esetben direkt azt csinálják,mert GYEREKEK.
2014. febr. 10. 13:53
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
Harisnya. Az én lányom is lehúzza a zokni, ha olyanja van. Napközben nincs is gond, visszaadom én 100x. De alvósidőben nem szeretem, mert elalszik meztelen lábbal. Így marad a harisnya+leggings a lakásban.
2014. febr. 10. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!