Ha csipázik a kisbaba szeme lehet szó átmosásról vagy átszúrásról is?
Figyelt kérdés
Úgy értettük vagy átmossák a könnycsatornát, mert el van záródva vagy átszúrják a porcot, mert lehet összenövés. Egyik fájdalmas, másik nem?
Ha van ilyen mi a különbség a tünetekben?
2008. júl. 20. 06:33
1/3 anonim válasza:
Szia! Én szemészeten voltam ápolónő. Én csak átmosást láttam, de azt sokszor. Elég kellemetlen a babának, de nem tart sokáig.
2/3 anonim válasza:
Az én babám szeme is csipásodik, már a kórházban is szemcseppet kapott. Itthon is a doki írt neki szemcseppet és elküldte gyerekszemészetre, ahol azt mondták, csak 6 hetesen mossák át a szemét, előbb nem, mert kicsi hozzá.
Én itt annyit olvastam, hogy nem kell félni tőle, hamar megvan, de jobb, ha nem látod, mit csinálnak a babával.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem a dokim azt mondta, hogy várjunk 6 hónapos koráig, addig Bórvízzel kellett törölgetni a szemét. Mi szerencsére így megúsztuk. Azt azért jó, ha tudjátok, hogy ha kicsi korban átmossák, azt az esetek 80%-ban meg kell ismételni később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!