A colief cseppeket minden etetésnél adhatom a 3hetes babámnak, Vagy naponta csak egyszer 4cseppet?
Eddig reggelenkent adtam neki 20ml anyatejjel, de delutanra es estere ez mar semmit sem er.Ketsegbe vagyok esve azt se tudom mit tegyek
Ejjel eberen alszik ugyan, de szokat erolkodik, nyoszorog es tekereg.
Hasznaljak mellé espumisant vagy mit tegyek?.
Anyatejes babanal nem kell varni 20percet az elokeszitessel. Ugyan ez van a tajekoztatoban, de a colief angol es magyar facebook lapjan, ill. angol weblapjan mar valtozott az ajanlas. Gondolom van vele tobb tapasztalat igy is mukodik.
Mi minden etetesnel adjuk "szimetikon" (Espumisan, infacol, etc) csepekkel, kiveve az ejszakai 2 etetes, esetleg 3.
A hasfajossaggal kapcsolatban viszont vagy segit vagy nem. A hasfajossagnak egy rakas oka lehet, legfokepp az ido a gyogyir. Sajnos kiserletezni kell vagy hasznal vagy sem.
Ha a laktoz nem emesztodik rendesen, akkor lekerul a vastagbelbe, ahol a bacik bontjak es igy gazosodas, gorcsok, lesznek. HA ez a baja a babanak akkor hasznal a Colief, ha nem akkor nem hasznal.
Vegul kiprobaltuk vegyesen.
Naponta 3szor kapja a Coliefet (9, 13, 17.)
Estere 8-9korul espumisant kap.10re "kipucolja"
Az ejszaka siras nelkul telik, enni felkel.Napkozben sirdogal, de nem veszes.Bizom benne hogy ha nem is mulik el teljesen a hasfajossag de legalabb ez a variacio segit rajta es nem faj annyira.
Köszönöm a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!