Ti vállalnátok így babát?
Nyugat Magyarországon laktok?
Csak mert tesóméknál (Győr) az Audiban épp felvétel volt nemrég és ott 110 ezer forint a fizetés első évben (aztán emelkedik folyamatosan).
Csak ott magasak az albérlet árak. De vannak a közelben falvak, és a beutazás nagy részét állja az Audi. Csak mondom... én beadnék 1-1 önéletrajzot.
Én írtam az Audit.
Mi is Békés megyeiek vagyunk amúgy :) Tesóm nekivágott a nagyvilágnak, szerintem egy esélyt adhattok ennek. 1-1 önéletrajzba kerül, igazából nem veszíthettek rajta.
A hitel miatt nem vállalnák gyereket.ÉS a 200ezer tartozás miatt sem...
Bár nekünk sem volt bevételünk sok,én gyesen vagyok,de nekünk nem volt se hitel,se tartozás,saját lakás van.Bár nem is terveztük ugyan a kicsit,de sokat segítettek/segítenek szüleim.Gondolj bele miből éltek meg ha szülsz?
Még ha gyeden is vagy,akkor összesen ketten kaptok kb 150ezret.Ebből ahogy irod első körben csak 40ezer jön le ételre,40rezsire,30a hitelre plusz ugye a 200ezret is törleszteni kéne.Igy marad a 200ezer törlesztés nélkül 40ezer.És ebből a 200ezret kéne törleszteni legalább havi 10-15ezerrel.Márpedig a maradék 25-30ezer nem lesz elég a kicsire.És persze a tüzelőre is kellene tenni félre és a kicsinek megvenni a dolgait,ami használtan is rengeteg pénz.Ha nem tudnád szoptatni,akkor havi 10ezer felett lesz rövid időn belül a tápszer is.Ha netán bármi olyan baja van,akkor a gyógyszereire se telik.
Ha nem lenne a hitel és a tartozás sem,akkor még azt mondanám rendben van,de azokkal?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!