Kislänyom 8 honapos es a kis puncilyukja össze van nölve! Doki szerint ez nem gond, higgyek neki?
Jézus. Minek piszkálod? Persze, hogy ez így természetes.
Te akarod felülbírálni az orvos véleményét?
Egyáltalán nem normális,-miét, nektek felnőtt anyák össze van nőve a lukatok?- és az sem, hogy a doki nem nézte ár a legelejétől fogva...
Lányom 10 hós volt, mikor észrevettem, hogy nincs hüvelynyílása, és fel kellett vágni neki. ha nem teszik meg, később még menstruálni sem tud, nem beszélve a pangó vizeletről, ami ott megül és elfertőződik.
Minél előbb vidd el gyereksebészetre, felvágják, és semmi baja nem lesz utána vele!!
Te jó ég, köszönöm a kérdezőnek, hogy feltette ezt a kérdést!
A kislányomnak mindig benéz a gyermekorvos, hogy megvan-e a lyuk? És mikor egyszer rákérdeztem, hogy miért, mondta, hogy összenőhet, de úgy mondta, mintha a babának mondaná, azt hittem, csak viccelt. (Jóban vagyunk, én is hozzá jártam gyerekkoromban)
Szóval nem hittem, hogy ilyne létezik! És hogy néz ki, ha összenő? Tudom, hogy nem kell ott matatni, de mégis?
Megrémültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!