Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislänyom 8 honapos es a kis...

Kislänyom 8 honapos es a kis puncilyukja össze van nölve! Doki szerint ez nem gond, higgyek neki?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem higgyél, de ha mégis kétségeid lennének, akkor vidd el másik gyerekorvoshoz, és kérd ki a véleményét!
2009. dec. 7. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Jézus. Minek piszkálod? Persze, hogy ez így természetes.

Te akarod felülbírálni az orvos véleményét?

2009. dec. 7. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem normális,-miét, nektek felnőtt anyák össze van nőve a lukatok?- és az sem, hogy a doki nem nézte ár a legelejétől fogva...

Lányom 10 hós volt, mikor észrevettem, hogy nincs hüvelynyílása, és fel kellett vágni neki. ha nem teszik meg, később még menstruálni sem tud, nem beszélve a pangó vizeletről, ami ott megül és elfertőződik.

Minél előbb vidd el gyereksebészetre, felvágják, és semmi baja nem lesz utána vele!!

2009. dec. 7. 21:38
 4/9 A kérdező kommentje:
en nem piszkälom!!!!!Ezt nem is irtam,csak kikertem mäsok velemenyet.Tesomek kislänya 1 honappal fiatalabb mint a länyom es neki nincs öasszenölve,csak ezert gondoltam hogy ez nem oke!!
2009. dec. 7. 21:39
 5/9 A kérdező kommentje:
utolso välaszolonak köszönöm a välaszt!Utolso elöttinek:azt sem irtam hogy en felülakarom birälni a dokit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 7. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan kisfiam van, így nem vagyok autentikus :) de nemrég olvastam ezen az oldalon egy olyan kérdést, hogy igaz-e, hogy a krémezéstől összenőhet nekik, vagy ilyen hártya képződik rá. Először azt hittem buta kérdés, de nem, sokan válaszoltak rá, hogy náluk is előfordult.
2009. dec. 7. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A hugomnak volt ilyen problemaja. Mi elvittuk nogyogyaszhoz, csak 1 kis metszes volt. Nem volt utana gond tobbet.
2009. dec. 7. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Te jó ég, köszönöm a kérdezőnek, hogy feltette ezt a kérdést!

A kislányomnak mindig benéz a gyermekorvos, hogy megvan-e a lyuk? És mikor egyszer rákérdeztem, hogy miért, mondta, hogy összenőhet, de úgy mondta, mintha a babának mondaná, azt hittem, csak viccelt. (Jóban vagyunk, én is hozzá jártam gyerekkoromban)

Szóval nem hittem, hogy ilyne létezik! És hogy néz ki, ha összenő? Tudom, hogy nem kell ott matatni, de mégis?

Megrémültem.

2009. dec. 7. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is nézesd meg! természetes és alapvető dolga az anyának, hogy még a kényesebb (? bár szerintem ugyanolyan testrész, mint a fej vagy a láb) területeket is figyelje a babánál. * a kettes válaszoló meg biztos attól is rosszul van, ha a saját p..áját mossa.. kényelmetlen lehet neki piszkálnia magát.. komolyan, felbosszantanak az együgyűek * bocs *
2009. dec. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!