Milyen gyakran és milyen hosszúakat alszik 3 hónapos babátok?
Kyváncsi vagyok,hogy csak az én babám ilyen éber-e vagy máséis.3x alszik napközben 30-45 perceket. Nem kevés ez?
Éjjel 4-5 órát egyhuzamban,nagyon ritka a 6.Aztán 3 óránként kel enni,reggel 7 körül pedig már nem alszik vissza.
Az én lányom mostanában lesz/múlt 3,5 hónapos. Amikor 3 hónapos volt, akkor napközben 5x aludt 30-45perceket. Volt, hogy aludt a babakocsiban egy nagyot, 2 órát, olyankor csak 4x aludt mellé még 30-45percet. Eleinte én is aggódtam, de aztán beleőtördtem, meg aztán a babák csak később szoktak hosszabbakat aludni.
Mostasnág kb. 2 hete alszik hosszabbakat.
8-kor kel, és 9:30-10:00 között elalszik. Alszik 1 órát (van, hogy többet is picivel)
12:30-13:00 között alszik babakocsiban 2 órát, vagy (itthon 1 órát)
majd alszik még 1 órát, vagy picivel többet és més este is alszik fürdés előtt 20-30percet, ennyit engedünk neki.
aztán fürdés, evés és 21:00-22:00 között alszik el, és éjszaka nem kel.
szóval nekem most 4x alszik egy nap. az utolsót szeretném valahogyan elhagyni, de majd megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!