Mennyire kell csendben lenni egy 2 honapos baba mellett? Neketek milyen a napotok ha van egy nagyobb tesó otthon?
Nekunk 4,5 eves a kicsilany nővére, nem tudom mennyire csititgassam, a tv mehet e, termeszetesen halkan, mosogatas, ilyenek....Pici hazban elunk egy szobaban, mert nem lehet nagyobb alapteruletut epiteni, csak tobb szinten. Nyaron toldunk meg egy szintet.
A lenyeg, hogy mennyire okoz gondot a babanak, ha nem eppen síri csendben vagyunk mellette??!!!
Nekem egy három éves nagylányom és egy fél éves fiam van. Nálunk az a szokás ugye a fiam még többet alszik mint a nagy, hogy délig éljük az életünket. Rászólni annyira szólok rá ami amúgy is zavarna ha csinálná. Aztán ebéd előtt keltem a picit is ha aludna akkor egy kis közös játék és utána ebéd mint kettőnek és mindenki alszik pihen egy kicsit. Délutáni szieszta. 3 kor kelünk utána uzsi játék és általában már a pici sem alszik vissza ugyan úgy éljük az életünket. Én ha nekem az anyósom ilyet mondana, hogy menjek ki a gyerek mellől a szobába elküldtem volna a pics@ba. Ne ő akarja megmondani nekem, hogy a saját gyerekemet hogy nevelem.
Viszont éjszakára már nem csinálok olyat ami zavarhatná őket. Nyilván közlekedünk a lakásba de nem hangoskodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!