Írnátok szép babaneveket nekem?
Figyelt kérdés
Párom vezetékneve nagyon hasonlít a Vencel vezetéknévre (elég ritka, nem szeretném kiírni) ehhez keresek babanevet.
Nekem picit "kemény" hangzása van a veznévnek, valami könnyed, lágy utónevet szeretnék. Ötletek?
Köszönöm ;)
2014. febr. 6. 17:17
21/28 anonim válasza:
De tetszik még a Kriszta és a Györgyi,Gyöngyi is.
22/28 anonim válasza:
Kislányaim:Diána Lilla
Glória Míra
Írisz Olívia
De tetszik még a Lilien,Melitta,Angelika,Leila
Fiúnevekből:Marcell,Noel,Martin,Adrián,Csongor
23/28 anonim válasza:
16-17-es válaszoló vagyok...köszönöm aranyosak vagytok...részemről is mindenkinek ment a zöld kezecske:)
24/28 anonim válasza:
Lilla, Vivien, Dominika, Nóra, Fiúban meg a lágyabb: Gergő, Dávid,Csaba,Szabolcs ami kevésbé lágy: Benett, Darrell, Dominik
25/28 A kérdező kommentje:
Annyi sok szép nevet írtatok!!! Köszönöm szépen! Ami legjobban tetszik most : Lilien, Zoé, Anna (sajnos nem illik annyira a vezetéknévhez) fiú nevek: Ádám, Dominik.
Páromnak tetszik a Kinga, Kíra. Még alszunk rá picit. :D
2014. febr. 7. 19:34
26/28 anonim válasza:
András/Anna, nálam ez a két név a favorit :)
27/28 anonim válasza:
Izabella
Avri
Elizabet
Adelin
Athina
Melánia
Alissza
Misell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!