Miért van az hogy nagyon sokan sokalják a babám születési súlyát?
Figyelt kérdés
3600 grammal született és 53 cm-rel. Egyáltalán nem volt pufika,mégis legtöbb véleménye az volt a családnak hogy "jó nagy baba lett" vagy "jó nagy súllyal született" ! Szerintem csak egy picit tér el az átlagtól(3250 gramm fiúknál).2008. júl. 19. 16:03
1/12 anonim válasza:
Már miért lenne nagy súlyú baba? Akkor a családod még nem látott nagy babát. Az én barátnőm babája 5000 grammal és 60 centivel született - na ő szép nagy baba volt.
2/12 anonim válasza:
ha megnézed bármelyik táblázatot, az átlagsúly 3,4 kg. csak kicsivel több a te babád.
3/12 anonim válasza:
Szia, az én lányom 4350 grammal született és szintén 53 cm vol. Akkor ő egyenesen góliát volt? küldök képet priviben:-)
4/12 anonim válasza:
Tökéletes méretek! Pont a legjobb és legideálisabb! 2barátnőm is van, akik 5kg-mal születtek, s felnőttként csinos nők lettek. Ne foglalkozz azokkal, akik szerint nagy a babád, mert ez nem igaz!
5/12 anonim válasza:
A kisfiam 4050 gr és 53 cm volt és nagyon formás.
6/12 anonim válasza:
A kislányom 3330 gr volt és 51 cm, és rá is azt mondták, hogy nagy baba.
Ne foglalkozz vele, ezt olyan kedvességből mondják szerintem:-) Én pozitívnak veszem, hisz ha nagy a baba, akkor egészséges, szép:-)
7/12 anonim válasza:
Az én lányom 3120g volt és 52 centi.Rá meg azt mondták,hogy milyen hosszú...Ne adj ilyenekre!Nem sokaknak kellett megszülni hanem neked.Innentől kezdve nem mindegy nekik?Én a gyerek súlyára,hosszára és mindennemű tulajdonságára vonatkozó megjegyzéseket elengedem a fülem mellett.
8/12 anonim válasza:
Az én lányomra is azt mondták, hogy nagy, kövér baba, pedig teljesen átlagosak voltak a méretei (3300g,49cm)... Persze az én méretemhez képest tényleg óriás volt... :-) Én 155cm vagyok, így hatalmas volt a hasam... Többen azt gyanították, hogy ikreket várok... :-) Lehet, hogy a te babád is hozzád képest nagy... De nem tudom...
9/12 anonim válasza:
Én 12 hete szültem a kislányomat 3540 Kg-val és 56 cm-vel. Rá is azt mondták hogy nagy baba, pedig igazából gyönyörű formás baba. Szerintem az öt kg fölötti baba már elég nagynak számít, de a te babád teljesen normális és átlagos súlyú és hosszúságú. Tehát ne törődj azzal, hogy ki mit mond. A lényeg, hogy egészséges, boldog gyönyörű a kisbabád! A többi nem számít! Boldog babázást: T.
10/12 anonim válasza:
8 napja született kisfiam 3400grammal és 56cmrrel.Azt mondák szép nagy baba-de hozzátette a dokim,hogy ideális súlyú.Sztem nekem is csak azért mondták mert amúgy én is kicsi vagyok.egyáltalán nem nagy baba a tied.szép méretei vannak:)Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!