Láttatok valahol akciósan pampers active baby vagy
sleep&play pelenkát a héten?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!
2014. febr. 6. 12:43
1/9 porcukormókus válasza:
Nem, de OFF-olnek: az aldiban a pampers 4-es meret db-ja 74 ft, a sajatmarkas mylove meg 42. Gondoltam egy probat meger, bar en nagyon szeretem a pampers-t.
Szinte teljesen egyforma a ketto, ugyanolyan kenyelmesnek tunik, nem vastag, a tepozarja is szinten gumirozott/rugalmas. A nedvszivo kepessege is jonak tunik. Szerintem erdemes kiprobalni. :)
2014. febr. 6. 12:51
2/9 anonim válasza:
Penny-ben volt néhány napja, de nem tudom meddig tart az akció, Tescoban is láttam, szintén a napokban. Rossmanban is van.
Auchan-ban a sleep&play 4290ft a 86db-os 4-es meretben nem tudom neked mekkora kell, en most vettem pont tegnap.
2014. febr. 6. 13:46
5/9 anonim válasza:
Auchanbe péntektől a pampers active baby és premium care pelenkák akciósak lesznek! Nézd meg neten az akciós újságot.
2014. febr. 6. 14:55
6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a nagyon gyors választ.
4-es pelus kell a kisfiamnak is.
Kedves 1. válaszoló, a javaslatodra lehet, hogy kipróbáljuk a Mylove pelenkát is, van is a közelben egy Aldi. Most Bella Happyt használtunk, de nagyon piros lett a popsija, ezért akarok visszaváltani a Pampersre, mert azzal eddig nem volt gond.
Ment a zöld kezecske mindenkinek!
2014. febr. 6. 16:42
7/9 anonim válasza:
ha van a közeletekben tesco ott most mindegyikhez van kupon amit a letudsz tölteni [link] erről az oldalról.
2014. febr. 6. 20:04
8/9 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy a Müllerben akciós, és ebből még lejön 15%, így 3900Ft körül van egy csomag (zöld). :)
2014. febr. 6. 20:10
9/9 anonim válasza:
Szia!
Ha Bp-i vagy, akkor Ázsia Center, Sleep&Play 2500ft 4-es 50db-os.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!