Cukros kamillatea mennyi idő alatt lazít a székleten?
Figyelt kérdés
Tegnap délután óta kapja a kislányom, de este óta még nem kakilt. Kínlódik szegény, de nem jön ki. Hogyan segíthetnék még neki? 3 hetes, tápszeres.2014. febr. 5. 18:36
1/7 anonim válasza:
Nagyon kevés ricinusolaj, pár csepp, mondjuk tápszerbe keverve.
2/7 anonim válasza:
Szélcsővezés vagy lázmérőzés, ha a torna nem segít. Nekünk volt olyan hogy inkább túl híg volt neki és az se akart magától kijönni, szóval nem biztos hogy a tea segít ezen.
3/7 anonim válasza:
ha nagyon szenved már akkor nyugodtan szélcsövezd meg de a cukros kamilla teát add tovább mert nállunk is 2-3 nap múlva hozott változást!
4/7 A kérdező kommentje:
Kakilt ma 2x, de még mindig annyira kemény, hogy kis bogyókra esik szét... :S
2014. febr. 5. 21:32
5/7 anonim válasza:
Akkor viszont lehet nem jó neki a tápszer amit kap. Dokit meg kéne kérdezni. Amúgy laevolacot is szoktak adni, ha nem segít a tea, de ezt csak akkor, ha az orvosod is így gondolja.....
6/7 anonim válasza:
Az én fiam anyatejes volt, nagyon ritkán kakilt, egyszer 10 napig nem volt neki, de doktornő segített szerencsére. Akkor kezdett rendeződni a dolog, amikor elkezdtem hozzátáplálni, rengetegszer próbálkoztam cukros kamillateával, de nem segített soha..
7/7 anonim válasza:
váltsatok tápszert:lactogen harmony 800 gr-os 950 ft,jó hasfájásra,bukásra,szorulásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!