Hanyszor eszik egy nap 4 honapos babatok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 08:58
1/5 anonim válasza:
Nagyon sokszor:) minden órába enne valamit:)
2/5 anonim válasza:
Szia! 4 hós a kisfiam anyatejes, de néha délutánra/estére már nem marad elég tejem ezért ilyenkor kap tápszert pótlásnak. Egy nap 6-8x szopik, de ebből nem mind rendes evés van amikor csak nyugtatja magát rajta vagy a cicin alszik el. 4-5 amikor rendesen eszik, 20-25 percet is mire jól lakik rendesen. Elkezdett jönni a foga ezért mostanában nyűgösebb, gyakrabban kéri a cicit, de csak húzgálja meg harapdálja, ilyenkor adok neki játszó cumit.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, anyatejes, de a tej mellett folymatosan mindennap eszik almát, répát,Danonino-t, krumplipürét meg ilyenek..vagyis erre értettem h enne minden órában..:) kéri is, amikor már éhes
4/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.A kislanyom is 5,6 szor eszik, de csak max 10 percet szopizik, neha en is potlom tapszerrel ha nem eleg.Parszor adtam neki almalevet es nagyon szerette.Jo babazast kivanok nektek.
2009. dec. 7. 09:23
5/5 anonim válasza:
4 hónaposan danoninot???? Nem korai???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!