Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mászó babátokat ráengeditek a...

Mászó babátokat ráengeditek a járólapra?

Figyelt kérdés
Csak a szobába engedem, hogy játszon, ott szőnyeg van, de a lakás többi részében járólap. Kezdem úgy érezni, hogy nagyon korlátozom. Nem is a hidegtől féltem, inkább attól hogy megüti magát ha elesik. 9 hónapos.
2014. febr. 5. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapos, oda megy a lakásban ahová akar.jön mindenhová utánnam, de van hogy gondol egyet megkeresi a tesót ....

Elesik elesik, így tanúlja meg hogy kell úgy esni hogy tartsa a fejét, ne ússe meg. Fel is áll, van hogy hátravágodik, igyekszem elkapni, de hát meg kell tanúlnia égyensúlyozni, de már 2-3 lépést is tesz a bútorok mellett, s egyre ügyesebb...

2014. febr. 5. 11:21
 12/13 Gabi86 ***** válasza:
53%
Én nem engedem neki hogy a jàrólapon mászon mert nagyon hideg én is csak papucsba megyek ki oda,majd max ha jàrni tud màr,de ha nem lenne hideg tuti odamenne ahová akar.(attól hogy rétegesen öltöztetem a keze még hideg lenne)nálunk parketta van a szobákba és részben szőnyeg ott szabadon mehet amerre akar.(két szoba összenyitható)
2014. febr. 5. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy engedtem. Nem lehet egy ekkora gyereket bezárni a szobába vagy akarata ellenére ok nélkül hordozóba tenni (az enyémet legalábbis biztos nem lehetett volna). Fel kell öltöztetni rendesen ha hideg a lap, az esések pedig velejárói ennek a kornak.
2014. febr. 5. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!