Hány fokos vízben kell az újszülöttet fürdetni? Hogy tisztítsam a kis kádját?
Szia!
37 fokos vízben kell fürdetni, szerintem vegyetek vízhőmérőt mi is azzal mérjük a fürdővizet már 7 hónapja. Ha megtehetitek, akkor digitálisat....(gyorsabb - kb. 5000 ft)
Bár én mindig 37.5-38 fokosba kezdtem el füdteni, mert utána úgyis kicsit csökken a hőmérsklet. Először a popsiját tegyétek bele lassan.... Én egyszerűen csak kimostam tiszta vízzel a kádját és eddig még semmi baja nem volt (ma 7 hónapos)
Remélem segítettem. Bármilyen kérdésetek va, írjatok nyugodtan, ha tudok akkor szívesen válaszolok. tmdiana@vipmail.hu (minden nap többször nézem)
Dia
Mindenképp vegyetek babavízhőmérőt, azon jelölve van a baba számára ideális 37 fok. Bár mi is kicsit melegebbe szoktuk tenni, főleg ha hüvösebb van. (szerintem "felesleges" 5000ft kiadás a digitálisra, amíg telik a kád, beáll a sima hőmérő is )
Mi is csak tiszta vízzel szoktuk fürdés után kiöblíteni, néha folyékony súrolószerrel átmossuk. (van aki domestossal mossa, én nem merem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!