Minden esetben fel kell forralni a bébivizet? Nekem hűtőben van-és nem szoktam..
Figyelt kérdés
2008. júl. 19. 11:34
1/7 anonim válasza:
Amit a boltban megveszel babavizet, azt nem kell (illetve a csomagolás szerint 24 óra múlva igen, de szerintem nem lesz semmi baja), pont azért árulják, hogy ne kelljen a forralással vacakolni. A csapvizet fel kell forralni, mert az nem steril. De a babavizet nem kell.
2/7 anonim válasza:
A csapvízet rakod a hűtőbe vagy babavízről írsz most? Nem minddegy!
3/7 A kérdező kommentje:
csak babavizet kap.szentkirályit,v a jana-t
2008. júl. 19. 12:22
4/7 anonim válasza:
A papírja szerint 24 órával a felbontás után fel kell, de én sem forraltam.
A csapvizet fel kell, de abban meg kicsapódik a vízkő, nekem nagyon nem szimpi...
5/7 anonim válasza:
Csak vizet miért nem forralod fel? Nem muszály csak babavizet kapjon! Nem drága mindennap ez? Mi lesz ha nagyobb lesz? Amikor 1-1,5 litereket fog inni?
6/7 anonim válasza:
És mikor akarod rendes vízre szokatni??Maj ha nagyobb lesz akkor azzal fogsz bajlódni ,hogynem bírja a hasa?Amúgy a janát és a szt királyit nem kell felforralni,depl az óbudait fel kell,rajta van a papírján.Én minden nap forralok neki friss vizet este és az reggelre kihül.NEm vettem észre,hogy kicsapódna a vízkő.Sztem az már régen gáz,mert több napos...egy napos víznél nem csapódik ki!!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
most még 2-3 kortyot iszik csak-úgyhogy sokáig kitart 1 üveg-azért kérdeztem
2008. júl. 20. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!