Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6-7 hónapos babátokkal jártok...

6-7 hónapos babátokkal jártok most közösségbe? Baba-mama torna, klub, ringató.

Figyelt kérdés
Én nem tudom eldönteni mikor csinálok rosszabbat, ah itthon ülök vele egész télen, és bedepizek, vagy elmegyünk ide-oda és kiteszem esetleg fertőzésnek..
2009. dec. 6. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Szia, mi eljárunk, én is nagyon vaciláltam rajta, de ha itthon is maradunk és apa hozza haza a vírust akkor mi van? Ha meg ne adj isten megkapjuk, bízom benne, hogy kezelhetőek leszünk, mert a szélsőséges esetek azért olyanokkal fordulnak elő akik nem figyelnek eléggé magukra szerintem, gondolok itt a higiéniára, táplálkozásra.
2009. dec. 6. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz nekem 8 hónapos a fiam,de azért válaszolok.:-)

Mi nem járunk nagy közösségekbe (pl.bevásárlóközpont,közért stb.).Maximum a barátainkhoz 1-1 család jön össze,max. 8 fő a gyerekekkel együtt.Ennél nagyobb közösségbe én most nem viszem,de azért begubózni sem szeretnék.Átjönnek hozzánk (vagy mi megyünk) a családtagok,nagyszülők,néha barátok.Ennyi.

2009. dec. 6. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
44%

Szia! Babatorna-szerű helyekre nem járunk, de a baba-mama klubba néha elmegyünk, gyakran csak 2 baba van ott,ilyenkor ölemben üldögél, nem érintkezik senkivel, de én jókat beszélgetek a másik anyukával, védőnővel.

Ezen kívül a családtagok jönnek vagy mi megyünk mamához, dédihez. A rokonok kezet mosnak, vigyáznak a babára. Apuka is bármikor hazahozhat valamit...

2009. dec. 6. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!