Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az baj ha 3hós kislányom 1hós...

Az baj ha 3hós kislányom 1hós kora óta csak hason alszik?

Figyelt kérdés
Napközben szokott a hordozóban is aludni mikor elfárad a játékban,akkor alszik úgy 1órát is.Éjszaka viszont csak hason tud aludni mert amint háton van és valamire megmozdul,és egy picit magához tér,akkor elkezd a kezével hadonászni,dörzsöli a szemét és egyből felébred.Pont tegnap este próbáltam ki,mert 2hónapja nem aludt háton,gondoltam mostmár ideje lenne,de nem megy neki,és el is kezdett sírni.Aztán rögtön visszafordítottam hasra és aludt is mint a bunda.És hason ha magához tér is egy picit rögtön visszaalszik mert úgy nem tud annyira mozogni.Néha emelgeti egy picit a fejét vagy a fenekét de álmos és elalszik.Baj ez h ágyban csak így alszik??Mert egyébként a hordozóba jókat alszik,meg a kezünkben is néha!!
2008. júl. 19. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem probláma. A feje hátul így biztos nem lesz lapos... Az én fiam meg képtelen hason aludni,csak az oldalán :) Jó babózást!
2008. júl. 19. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 5 napos kora óta csak hason alszik, éjjel nappal, kivéve a babkocsiban és a hordozóban. Úgyhogy tuti nem baj. No meg abból a szempontból előny, hogy ha hasra tesszük, és nem büfizik, így kijön belőle, bár időnként beleteszi a kisarcát, de ált, hamar észreveszem, és rendbeteszem.
2008. júl. 19. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj a lényeg hogy jókat aludjon. Az én babám is csak hason hajlandó aludni, nincs ezzel semmi probléma.
2008. júl. 19. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!! Szerintem ez a gyerek a legjobb alvás módot választotta :D én is csak hason aludtam egész csepp korom óta ja és ma is úgy aludnák 27 évesen csak 30hetes terhes vagyok de még 10 hét és ...... :D
2008. júl. 19. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha elég kemény a fekhely és nem tudja belefúrni semmibe az arcát! Légzésfigyelő sem árt, sajnos nagyobb a hason alvós babáknál a bölcsőhalál veszélye. Nem ijesztegetés, de jobb félni, mint megijedni. Ezért nem javasolják a hason alvást.
2008. júl. 20. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!