Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos kisfiamnak piros a...

15 hónapos kisfiamnak piros a feneke, mivel kenhetném még?

Figyelt kérdés
Amiket próbáltam: sudocrem,bepanthen,neogranormon,gabi. Egyik sem tünteti el a pirosságot. Nem vészes egyébként,nem hiszem,hogy fáj neki,csak enyhén van kipirosodva,de már hónapok óta.
2014. febr. 3. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja igen, és próbálj keresni olyan popsitörlőt, amiben nincs propylene glycol meg hasonló szörnyűségek, ilyen pl. a Rossmannos Babydream Extrasensitive vagy az Auchanban kapható Silky néven futó is.
2014. febr. 3. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Pelenka kiütés is lehet, én úgy oldottam meg, hogy fürdetéskor és pelenkázáskor hagytam egy kicsit "szabadon" levegőztetni amikor csak tudtam. Én is végig zongoráztam az általad leírt krémeket is de egyik sem jött be sajna.

Egyedül ami hatásos volt: betadin-al lekentem szépen hagytam megszáradni majd az orvos által felírt, patikában kutyult gyógynövényes fehér nagy tégelyes sárga popsikrémmel gyógyult meg véglegesen. A nevét nem tudom, bocsi.

Minden jót!

2014. febr. 4. 09:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,tanácsokat,mindent ki fogok próbálni. Én is hagyni szoktam pucér fenékkel néha,fürdés előtt meg pláne,imádom nézni,ahogy reng a kis popója :D
2014. febr. 4. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!