Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma a 8hós kisfiam orrát...

Ma a 8hós kisfiam orrát megnyalta a kutyusunk. Baj lehet?

Figyelt kérdés
Nem bent a lakásban. Kinti kutyus,elég koszos szegény. A fiam hozzá is ért a fejéhez. Ezzel ugye nem történt semmi baj? Mert engem azóta riogatnak mindeféle zagyvasággal!
2008. júl. 18. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
A kutya nyála tisztább, mint az emberé (mert antibiotikumos). Ugye, a kutya oltva van, egészséges? Mert akkor semmi gond... Ha a szomszéd gyereke nyalta volna meg, most jobban kellene félned.
2008. júl. 18. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Igaza van az előttem válaszolónak, csak annyit mondanék még, hogy mosd meg utána a kezét és az arcát és már nincs is semmi gond. Igazából mi lehetne? Legfeljebb a kisfiad keze is koszos lett, ami máskor is előfordul. Esetleg ha van időd, fürdesd meg a kutyust is:-)
2008. júl. 19. 06:57
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan, nem lesz semmi baja. Nyolc hónapos kisfiúnak már nem kell steril környezet. Nekünk is van kutyánk, igaz, mi lakásban lakunk, a kutya is elég tiszta, de mindegy, sokat játszik (próbál játszani) a 9 hónapos fiammal. Többször is megnyalta már a fülét, meg volt olyan, hogy picit maszatos volt a kicsi szája, és a kutya lenyalta (na azért ez nem a legjobb dolog), és semmi baja nem lett tőle. A kutya nyála amúgy tényleg tiszta, hiszen le kell győznie azt a sok bacit, amit a földről felnyal. Tulajdonképpen fertőtlenít, hiszen ha mi ennénk a földről, mi betegek lennénk, de a kutya nem lesz az, mert a nyála elpusztítja a kórokozókat.
2008. júl. 19. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Az 5 hónapos kisfiamnak most nyalta meg a fülét a kutyusunk :) így találtam ide
2012. jan. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!