Leesett az 5 honapos baba az agyrol!?
Figyelt kérdés
Epp hogy nem figyeltem es le is gurult az agyrol. Nincs 50 cm magas az agy es szonyegre esett. Egybol felsirt, a fejet beutotte a pihenoszek lababa, de hamar meg tudtam nyugtatni. Mire kell most nagyon figyelnem? Akinek jart mar igy es elvitte dokihoz, mit mondott az orvos? Most nagyon felelotlen anyanak erzem magam ez miatt!!! :-( Az eset utan mar mosolygott es par orara nyugodtabb volt, de kesobb mar valtozott a hangulata.2014. febr. 1. 21:17
11/16 anonim válasza:
Hányinger, hányás aluszékonyság, eltérő pilla reflexet kell keresni ha ezek közül bármelyiket produkálja irány az ügyelet. Bár ha idáog nem volt gond nem ziszem,hogyx most már gond lenne vele
12/16 A kérdező kommentje:
Koszi! Szerencsere egyik sem. Ma teljesen ugy viselkedett mint mindig. A kedve is jo. Akkor remelem mar megnyugodhatok.
Meg egyszer koszonom!
2014. febr. 2. 11:39
13/16 Gabi86 válasza:
Az én lànyom is esett pàrszor és nem lett semmi baja.a kedves 4-től kérdezném,hogy ha majd màszni meg járni fog a gyereked és elesik(mert a lányom pl mászás közbe úgy pofára esett,hogy feldagadt a szája)nem hagyod ezeket csinàlni,mert tudod a földön is megsétülhet!?vagy egy bukósisakot húzol a fejébe,hogy semmi baj ne történjen vele?vagy rakd hermetokusan zàrható üveg búra alà rakod?kedves kérdező neked meg ne legyen bűntudatot még rengetegszer fog esni max nem az àgyról.
14/16 anonim válasza:
Kedves Gabi. A fiam már igen csak túl van ezeken, mert 2,5 éves. Az igen csak más, ha már egy mászó, vagy járni tanuló gyerek elesik, lefejel valamit, mintha egy egész pici még az esést tompitani nem tudo gyerek lezuhan az ágyról.
15/16 A kérdező kommentje:
Es meg annyi h ha nem latszik kivulrol h vmi baja lenne, akkor attol meg lehet vmi vhol maradando? Beszeltem amugy a gyerekorvossal de ezt pont elfelejtettem megkerdezni.
2014. febr. 2. 16:33
16/16 anonim válasza:
Nekem is leesett az ágyról a gyerekem, de én inkább elrohantam vele az orvoshoz. Az orvos azonnal beutalt a kórházba, ahol szerencsére nem fektettek be minket, hanem megröntgenezték a fejét és ha az előttem szólók által felsorolt tüneteket észleltem volna, akkor kellett volna visszavinnem, de szerencsére nem volt ilyen. Egy ismerősöm ugyanígy járt, őket befektették 24 órás megfigyelésre. Azért utalt be az orvos, mert az agyrázkódás tünetei később jelentkeznek nem azonnal. Én úgy vagyok vele ha a gyerekemről van szó inkább feleslegesen vigyem orvoshoz mint későn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!