Anyukák, ha egy dolgot kéne megnevezni, mi okozza nektek jelenleg a legnagyobb fejtörést a gyermeketek körül?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 15:02
21/31 anonim válasza:
Nagyon koràn bölcsis lett, az egèsz elvàlàs...
22/31 anonim válasza:
Az, hogy a kicsi mikor fogja átaludni az éjszakát, és hogy a nagy mikor lesz megint olyan jó alvó, mint 2 hónapja...
24/31 anonim válasza:
Hogy hogy tudnám a kislányom napi nyafogás mennyiségét lecsökkenteni :)
25/31 anonim válasza:
Hogyan szoktassam le az éjszakai evésről, hogy végre átaludja az éjszakát... 14 hónapos
26/31 anonim válasza:
Hogyan tudnám könnyebbé tenni a fogzását,
Hogyan állhatnánk át könnyebben az egyszeri napközbeni alvásra,
Hogyan szórakoztassam napközben amikor már mindenre ráun.
27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :))
Puszta kíváncsiságból tettem fel a kérdést, nemrég beszélgettünk a férjemmel, hogy mennyi mindenen töprengtünk már a kiscsajjal kapcsolatban, ami végül magától oldódott meg... :)) Érdekes, hogy milyen hasonlóak az anyukák gondolatai.
2014. febr. 1. 15:59
28/31 anonim válasza:
Én konkrétan odaadnám a fél életem egy átaludt éjszakáért, de már egy olyanért is sokat adnék, ahol csak szoptatás van, és üvöltés nincs...
29/31 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy most miket írnának a válaszolók 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!