Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha októberben szülök, és...

Ha októberben szülök, és hordozóban szeretném hazahozni a babámat, akkor mibe öltöztessem? Kesztyű is kell? Plédet is rakjak a hordozora vagy elég a hordozó lábzsákja?

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem rakj alá plédet is. Kesztyű,sapka is kell. Mi novemberiek vagyunk. Én 2réteget adtam rá. Sapka:alulra egy vékony pamut,felülre egy vastagabb lehetőleg az is pamut legyen! Bár most gondolkozok kesztyű nem feltétlen kell mert a kezeinek eleve nem szabad kint lennie. Ha pedig kiértek a kórházból,azzonal teríts az arcára textilpelenkát míg benem szálltok a kocsiba! remélem segítettem. Boldog babavárást :)
2008. júl. 18. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Vékony plüs sapka,body,hosszú plüs rugdalózó v.egy kicsit vastagabb,alá mehet még zokni v.harisnya,hosszú ujjú felső...

Időjárástól függ,azért volt amikor októberben jó idő volt még.Takaró legyen nálad.A kesztyű az túlzás.

2008. júl. 18. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Az még olyan messze van....

Lehet 25 fok lesz, lehet -10. Ki tudja?...

Sapkát mindenképp, meg kiskesztyűt, a többit meglátod az időnek megfelelően. A pléd nem fog ártani, ők még jobban szeretik a meleget.

Azt mondják, egyel több réteg legyen rajta, mint rajtad. De túl sem kell öltöztetni, főleg a kocsiban fűteni fogsz-gondolom.

2008. júl. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!