Ha októberben szülök, és hordozóban szeretném hazahozni a babámat, akkor mibe öltöztessem? Kesztyű is kell? Plédet is rakjak a hordozora vagy elég a hordozó lábzsákja?
Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 15:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem rakj alá plédet is. Kesztyű,sapka is kell. Mi novemberiek vagyunk. Én 2réteget adtam rá. Sapka:alulra egy vékony pamut,felülre egy vastagabb lehetőleg az is pamut legyen! Bár most gondolkozok kesztyű nem feltétlen kell mert a kezeinek eleve nem szabad kint lennie. Ha pedig kiértek a kórházból,azzonal teríts az arcára textilpelenkát míg benem szálltok a kocsiba! remélem segítettem. Boldog babavárást :)
2/3 anonim válasza:
Vékony plüs sapka,body,hosszú plüs rugdalózó v.egy kicsit vastagabb,alá mehet még zokni v.harisnya,hosszú ujjú felső...
Időjárástól függ,azért volt amikor októberben jó idő volt még.Takaró legyen nálad.A kesztyű az túlzás.
3/3 anonim válasza:
Az még olyan messze van....
Lehet 25 fok lesz, lehet -10. Ki tudja?...
Sapkát mindenképp, meg kiskesztyűt, a többit meglátod az időnek megfelelően. A pléd nem fog ártani, ők még jobban szeretik a meleget.
Azt mondják, egyel több réteg legyen rajta, mint rajtad. De túl sem kell öltöztetni, főleg a kocsiban fűteni fogsz-gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!