Ez jó így? Nálatok hogyan csinálta a baba?
Figyelt kérdés
Néhány napja múlt 9 hónapos. Most tanult meg ülni,majd rá 1-2 napra felállt. De hogyan? Térdel,de a karjával húzza fel magát,a lábával nem igazán segít. A kiságyban csak 1-szer sikerült,inkább a fotelnál csinálja. Nagyon instabilan áll,általában terpeszben,és lábujjhegyen. Ennek ez a folyamata?2014. jan. 28. 09:30
1/4 anonim válasza:
igen ez így jó nekünk is így tanult meg felállni azt majd rá jön hogy a lábaival könnyebben tudja magát fel tolni :) mi is 9hónaposak vagyok :) és már profin áll fel :) most próbálkozik kapaszkodás nélkül megállni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ne is mondd! Alig tud állni,de elengedi a fotelt! Rémálom! Ha még kérdezhetek,akkor miket adsz neki enni? Darabosat próbáljátok? Nálunk inkább szopizik. A babakaja nem nagyon érdekli,de azt enné,amit mi. Félek nekiadni.
2014. jan. 28. 09:42
3/4 anonim válasza:
Az én babám is így kezdte magát felhúzni, a lábai össze-vissza álltak. Aztán nagyjából rájött, h kell ezt csinálni, már lepeget bútorok mellett, de az egyik lábát még sokszor rosszul tartja, a belső részét teszi le a talpanak. Gondolom majd erre is rájön, h kell csinálni. Majdnem 3 hónap alatt jutott el ehhez a baba, szóval nem megy az olyan gyorsan.
Félelemérzete abszolút nincs neki sem, de majd rájönnek pár esés után, h nem érdemes vaganykodni. :)
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok mi már darabosat eszünk és általában abból kap amit magunknak főzök. nem mindent adok neki még természetesen azt amit szabad. ínyével már szépen elmajszolja a darabos ételeket is :) 7-8hós korától kapja a darabosat pedig még nem volt akkor foga mist is csak 1db van neki. :) kiflit babapiskótát már a kezébe adom és úgy eszi :) nyugodtan adhatsz neki darabosat is csak nagyon aprón. krumplit én villával töröm össze és nagyon szereti úgy jobban meg eszi mint mikor turmixoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!