Van még másnak is olyan 1 évese, aki nem bírja a darabos ételt?
Ne haragudj, hogy belekotyogok, de a fogaknak a ragashoz meg semmi kozuk. Ahogy irtad is nem ragok. A lanyomnak 2 foga van, 1 eves, es azt eszik amit mi. A husokkal vigyazok, mert azt olvastam, hogy azt valoban majd csak a ragokkal tudja megragni. De pici darbokra vagva/tepve azt is megeszi.
Probaltad ugy, hogy a felet turmixoltad, a masik felet aprora vagtad, vagy villaval torted? Ne husgomboccal kezd, mondom lehet a hus miatt volt az baj, hanem mondjuk a krumplival, vagy repaval. Babakekszet adsz attol is oklendezik? Vagy ez is eppen olyan, amilyen kedve van?
Azert az, hogy az almas retest meg tudta enni mutat valamit;) Szerintem mar kepes lenne ra. Probald meg lassan, atmenetekkel. Ne ugy, hogy egyik nap turmix, masik nap villaval torod. Az nalunk sem jott be az elejen ;)
Nálunk is teljesen ez volt. De még a leturmixolt sem volt jó neki, csak a bébiétel, abból is a 4 hósoknak való! :) Viszont, a mi finom falatainkat mindig kostolgatta (mint nálatok az almásrétest). Az áttörés most karácsonykor volt - mindig máshol ettünk, és őt nagyon érdekelte mi mit eszünk, és csak olyanokat evett abban a pár napban. Utána már nem volt hajlandó elfogadni a bébikaját, törhetem a fejem, mit főzzek neki, amit meg is eszik :) 1 éves és 3 hónapos volt karácsonykor. Akkor talán 6 foga volt, most 8. Szerintem sincs nagy összefüggés közte. Egyszer megjön majd a kedve. Én ezen egyáltalán nem aggódtam. Eröltetni nincs értelme, mivel az enyém is kihányta az addig megevettet is, szóval türelemmel vártam :)
16 hónapos anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!