Normál esetben naponta le kell szivni a baba orrát egyszer?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 18:43
11/14 anonim válasza:
Az én két hónapos kislányomnak akkor szoktam, ha az anyatej felmegy az orrocskájába.
12/14 anonim válasza:
2 hónapos az én babám is és minden reggel kézi szívóval ki kell bányásznom a fikuszkát az orrából. Nekünk azt javasolták, hogy teregessünk a szobájába, ami nem jött be mert iszonyat rossz levegő lett tőle, majd tengeri sós oldatot mondtak, de azt én utálom így a babámat se kínoznám vele. Marad a reggeli orrpucolás, ha reggel nincs benne fikusz akkor estére tuti lesz, szóval napi egy orrpucolás mindig van. Szerencsére nem tiltakozik már megszokta és örül mikor végre jön levegő az orrán. Egyébként szép hosszú taknyot tud össze gyűjteni én nem is értem, hol fér el az orrában.
13/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat
2014. jan. 28. 09:28
14/14 anonim válasza:
Mi naponta egyszer szoktuk, de látom is, hogy kell neki, pedig nem náthás! Viszont vettünk tengeri sós orrcseppet, egy-egy fújás pár másodperc, porszívózás és szépen kitisztítja az orrát. Így nem küszködünk vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!