Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a kislányom elalszik büfi...

Ha a kislányom elalszik büfi alatt, és még nem volt büfi, akkor tegyem le és ha felkel akkor büfiztessem meg?

Figyelt kérdés
Mert amugy visszafolyik mindig a tejcsi,és van amikor büfi közben is ,az baj? 2 hos a kislányom
2008. júl. 18. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha oldalára fekteted, akkor kijön a büfi úgy is. Én is úgy szoktam, és a felesleges tej is kifolyik ami a büfivel jön. Én ha hallom, h megvolt oldaltfekve a büfi, visszafordítom a hátára. Hasra is szoktam tenni, mert nagyon szeret úgy feküdni, de van légzésfigyelőm. Ha van neked is, akkor nyugodt szívvel tedd hasra, ha szereti.

Sokszor nekem is bealszik büfi alatt, és ez általában este van. Éjszaka szinte nem is büfizik, egyszer kel fel. puszi

2008. júl. 18. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:
nekünk is igy van-pedig ő már 7hónapos,csak estére elfárad-én nem kinzom-leteszem hasra,ha a hátsimogatásra sem jön
2008. júl. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!