Kitudom váltani a kezdőcsomagos recepteket úgy, hogy a pontos születési dátumot nem tudom?
Megkaptam a gyerekorvostól a recepteket. Elmagyarázta, hogy a saját TB számomat kell ráírnom, elé egy 8-as számjeggyel. Illetve értelemszerűen ki kell tölteni az adatokat (név, cím, stb).
Mindent tudok, kivéve ugye a születés dátumát, mert nem igazán szeretne kimozdulni belülről, pedig ideje lenne már. :))
Tudom, hogy a férjem is eltudja ezt intézni, de ha van rá mód (és időm is), akkor kiváltanám már most, hogy ne legyen még ezzel is dolog.
Nekem 2011-ben ezzel a modzserrel nem sikerult kivaltanom:-(, még le is szidott a gyigyszeresz. Aztan egy gyogyszeresz ismeros segitett.
Ha van időd menj be a gyógyszertárba és mielőtt bármit ráirnal kérdezd meg, hogy jó-e így, ahogy neked mondták. Max. ott töltögetsz 5-10 percet annyit megér:-).
Oké, köszönöm a válaszokat!
Akkor várok a csodánkra :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!