16 hónaposotoknak mit adtok/adtatok uzsonnaként? Már kezdek kifogyni az ötletekből.
Avokádós pirítós, gyümölcsaláta, házi zabkeksz, kókuszos cookie, vagy ha nagyobb kaliberben sütök, akkor valamilyen házi sütiből egy kicsi (gyümölcsös pitéket szoktam gyakran, répamuffint, sütőtökös-diós tortát, ezek a gyakoriak, hetente 3-4 alkalommal sütök ilyesmit), néha csinálok wasa kenyeret is, akkor azt eszi valamilyen krémmel rajta (tojásos, avokádós, halas krémeket szoktunk rá tenni).
21 hónapos, de igazából már 15 hónaposan is ezeket ette.
4. vagyok hogy a kérdésre is válaszoljak én gyakran csinálok amerikai palacsintát növényi tejből(zab,rizstej),vagy gofrit(2 csésze zab v rizstej+2 csésze zabpehely összeturmixolva,ebbe pici édesítő,pici fahéj vagy vanília...
kekszek,amit sütök.kenyérlángos,kenyérsütőgéppel persze egyszerű :)
kalács,szintén csinálom,ha nincs kedvem pepecselni,üveges desszert.tejberizs,tejbegríz szintén növényi tejjel,almás-répás muffin.ennyi ami így eszembe jutott most.
Ami még egyszerű, finom és laktató lehet:
alma kockákra vágni, megfőzve kis cukival, fahéjjal, összepürésítve, és grízzel kifőzve. Olyan, mint a tejbegríz, de tej helyett alma van benne. :) Vagy körte is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!