Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti is adnátok tápszert?

Ti is adnátok tápszert?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hetes. folyamatosan cicin lenne, vagy cicin van, vagy ordít. Meg voltam róla győződve, hogy van elég tejem, mert állandóan feszül a mellem, és szopizás után lágy lesz, tehát kiszívja belőle.

Aztán mivel állandóan csak sírt, ha nem cicin volt, ezért adtam neki tápszert szopi után és megevett 60 ml-t. Utána el is aludt.

Aztán tegnap este mindkét mellemből megszoptattam és utána még megevett 60 ml tápszert. Semmit nem bukik vissza. Éjjel csak szoptattam, de akkor nehezen aludt el, és 2 óra múlva már ébren is volt.

Ő a harmadik babám és az első kettőt is csak 3 hónapig tudtam szoptatni. Kislányom rendszeresen szopott, és sosem sírt, hogy éhes lenne, és tanácsadásom kiderült, hogy egy hónap alatt semmit sem hízott. Éhezett, de nem reklamált. Akkor lett tápszeres és elindult a súlya is.

Most mit tegyek? Pótoljam mindig tápszerrel? Vagy?

2014. jan. 24. 08:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tutira adnék, igen.
2014. jan. 26. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
(És adtam is. :))
2014. jan. 26. 15:18
 13/17 A kérdező kommentje:

A gyerekorvos nagyon-nagyon tápszerellenes. Ő nem fog felírni, vehetem majd teljes áron.

Nem a pénz miatt bánt, hanem amiatt, hogy minden ismerősöm akinek kellett, első szóra kapott tápszert. A mi orvosunk nem akar írni. A lányomnak is csak akkor írt, amikor elkezdett fogyni.

2014. jan. 26. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a mi lányunknak már a férjem írt ki szülés előtt, hogy legyen otthon, ha pótolni kell, a védőnőnk, és a gyerekorvos ismerőseink sem nagyon kapkodtak a szívükhöz, hogy jaj, csak tápszert ne... Sőt, azt mondta mindenki, hogy nyugodtan. Fura, hogy van, aki ennyire ellenzi, főleg, hogy neki igazából tök mindegy kellene, hogy legyen...
2014. jan. 26. 15:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Húgom mikor hazament a kórházból és másnap kiment a gyerekorvos, az orvos kérés nélkül felírta neki a tápszert, vész esetére. Pedig nem is kérte.
2014. jan. 26. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:

nállunk meg már a kórházból hazajövetelkor írt az ottani gyerekdoki...

Szerintem azért a mellszivó igenis lehet megoldás,azzal tudod szaporítani a tejed két szopi között!

Nemtudom hallottál-e már róla van a horrorfejés,két szopi között fejni 7-7-5-5-3-3-1-1 percig még ha nem is jön belőlle!Való igaz hogy a legjobb mellszívó a baba de azért neked a két nagyobb gyereked is el kell látnod nem lóghat egész nap a pici a melleden persze ez volna a legjobb de ez a te esetedben kivitelezhettlen!

2014. jan. 27. 09:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem ír fel?????

Mond meg, hogy akkor is adni fogod, max teljes áron veheted meg, de így is van bővel elég kiadásotok, annak a pénznek is lenne helye.

Köteles felírni, főleg, ha nincs elég tejed. Miért kell arra várni, hogy ne növekedjen megfelelően a babád.

Menj be a férjeddel és ő mondja meg, hátha neki jobban felírja.

Ha meg a védőnő is tápszert javasol, akkor nem értem a doki miért ne írná fel? Próbáld meg.

2014. jan. 27. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!