Mit "kell tudnia" egy 7 hetes babának?
Az én lányom még semmit nem csinál sajnos. Nem forog, nem nyomja ki magát, ez sajnos az én hibám, mert nem fektettük hasra. Most próbálkozunk vele, de nem szereti, keservesen nyöszörög, majd sír. A fejét csak úgy tudja megemelni és tartani, ha a mellkasunkon fekszik, de azt sem mindig tudja, csak ritkán. Büfiztetés közben is megtartja a fejét, de egy idő után nyaklik neki hátrafelé.
Más anyukák gyereke ár 5 hetesen forog és kinyomja magát hason fekve. Lehetséges, hogy utoléri a kortársait, ha most egyre többet fektetem hasra?
7 hetes baba sír,eszik,alszik forogni biztos nem,
kisfiam 2,5 hónapos volt mikor hasáról a hátára fordult mindig utált hason lenni 3x megcsinálta egymás után aztán hónapokig semmi
5 hónapos volt mikor hátáról nagy nehezen hasra evickélt,
6 hónaposan még nem volt a technika tökéletes, 7 hónaposan már profin forgott, gurult
úgyhogy a kislányod még bőven ráér
A mi kisbabánk 10 naposan hasrol hátra és most 7 hetesen hátrol hasta fordult. Ha hason fekszik megkapaszkodig a plédbe és huzza magát elöre, kb 2 hetesen felnyomta magát és már ha fogjuk a kezét felhuzza magát és egyböl nyomja fel magát a lábával. Este 9 körül eszik utoljára, aztán csak reggel 4-5kor kel, utána kb 4 ora alvás és este 9 ig fentvan, a sirás 6-tol 9-ig fürdés után van.
Nem dicsekszek, de minden baba más. A maga idején majd elkezdi csinálni a dolgokat. :) Mi meglepödtünk, hogy milyen hamar elkezdte ezeket, de vannak ilyen babák.
Én 10 naposa raktam elöször hasra és utálta 6 hetes koráig, most meg ugy alszik. Az utolso evésnél hasra raktuk, nyöszörgött kb 10 percet aztán aludt reggelig. A pici ezután szerette meg azt, hogy hason legyen.
Ezt azért irtam le mert sokak szerint ez képtelenség és csak dicsekszik az ember, hát nem...
Mindenki azt hisz amit akar, de én látom amit látok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!