Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, mit tudtok tenni pl....

Anyukák, mit tudtok tenni pl. a zajos szomszéd ellen? Mennyire bírják a babáitok?

Figyelt kérdés
Nálunk van egy kocsma a ház alatt, nem tudom a babánkat mennyire fogja zavarni. Még a pocimban van. De a szomszéd sem sokkal különb. Most a terhesség miatt aggódom, hogy minden rendben legyen, aztán meg az előzőekben leírtak miatt fogok aggódni, hogy nehogy a picit zavarja (ne tudjon aludni, vagy ijedős legyen, meg ilyenek). Bosszant a tehetetlenség is, a szomszéddal nem lehet szót érteni, sem a kocsmással. Persze költözni nincs miből.
2009. dec. 3. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ég világon semmi okod izgulni. A baba azt fogja megszokni, első perctől az lesz neki a természetes.

Mi főút mellett lakunk, ha elmegy egy kamion berezegnek az ablakok, de lányom rezzenés nélkül alszik tovább...

A szomszédban bolt, reggel 4-től jönnek a kenyérszállítók nagy dirrel, durral... az abalakunk előtt szelektív kuka, legközelebb az üveggel, hadd ne részletezem hogy a sok IQ-val rendelkező hajnali 4-kor dobálj a vegyes üveget...

Ezekből nincs gond.

2009. dec. 3. 15:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak a házunkban van egy ijedősnek mondott baba (a szülei mondták) és őt zavarja a kocsma, ezért gondoltam, hogy megkérdezem mások tapasztalatait.
2009. dec. 3. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előző hozzászólóval, ha születésétől kezdve zaj van körülötte, akkor azt fogja megszokni, és úgy fog jól aludni. Nekünk is zajos a gyerekszoba sajnos :( de nem zavarja a dolog. Sőt ha a kisfiam alszik ágyút is lehet dörgetni a füle mellett, akkor se ébred fel.
2009. dec. 3. 15:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy tervezem, hogy tv, vagy rádió szóljon a lakásban, útálom ha síri csend van, meg akkor én is csak a külső zavaró zajokat hallom és eléggé kész vagyok tőlük.
2009. dec. 3. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
És én mit tegyek? A szomszédban állandóan üvölt az egyik gazdag apuci gyereke. Vagy neki szabad, mert gyerek? A másik szomszéd meg a fejünk fölé szokta lőni a tüzijátékot... Szerintem a világot nem lehet kikapcsolni a gyerek miatt. De esetleg megkérheted hogy a kocsma költözzön el mert te szülni fogdsz... Bocs, csak már nagyon idegesít, hogy azt hiszik az emberek minden a gyerekük körül forog. Igen nekik de másnak nem. Nézz körül mennyi baromira zajos hely van a világon... És mégis mindenhol születnek gyerekek és semmi bajuk. A nővérem most költözött hozzánk a kisgyerekkel és nem zavarja az előttünk lévő vasútállomás.
2009. dec. 3. 16:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Engem az ilyen helyzetekben az bosszant, hogy mi nem zajonghatunk, mert azonnal szól a szomszéd, ha már kicsit hangosabb a zene, de ha mi szólunk, semmit sem ér, sz@rnak rá. És még részletezhetném. Ha lenne privátod, írnék neked, ide inkább nem, mert "megölnének".
2009. dec. 3. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem fogja zavarni a babádat, már most a pocakodban szokik hozzá a zajokhoz.

Mi főút mellett lakunk, itt megy el az összes mentő, rendőr, stb, itt gyorsul az összes bunkó a kereszteződésben.

A fenti szomszédunk egész nap fúr-farag-kopácsol, nem tudom, már hány lyuk lehet a lakásában, meg egyáltalán mi lehet ott. Az 1 éves babám is megszokta, én is megszoktam.

2009. dec. 3. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát miért nem zajongsz? Feljelent? Akkor jelentsd fel te is a szomszédot...
2009. dec. 3. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért nem zajongok, mert feltételezem, ha én normális vagyok, akkor velem is normálisak, bár eddig nem jött be.
2009. dec. 3. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!