Mikor és milyen cipőt kell venni először a babának?
Fiam még csak 9 hónapos, most tanul állni. Egyenlőre még nem lépeget, de már most azon gondolkozom, hogy mikor kell majd cipőt adnom rá, és milyet?
Amikor már stabilan megy?
És itthonra jó ez a cipő?
Vagy mit kell nézni egy cipőn vásárláskor?
Köszönöm.
Akkor még ráérek a cipővásárlással.
Csak azért szeretnék itthonra, mert mi is papucsban járunk, és nem szeretném, ha ő mezítláb lenne. A szobájában úgy van, de a ház többi részén szeretnék majd valamit adni a lábára.
Amit kineztél nem jó, nem tartja a bokát, nem szellőzik a lába, bele izzad mert gumi az orra, mivel vászon elnyúlik hamar, nem tart, az jó ami tiszta bőr, na meg ez túl bumszli.Ilyen szandál kell otthonra bentre.
Ez tartja a bokát, szellőzik, nem izzad bele.
Én is most kezdem körbejárni a témát a 9 hónapos babámnak. Úgy tudom otthonra tökéletes a csúszásgátlós zokni. Én a harisnyára adom rá, így még jobban melegíti a lábát és nem is kell olyan gyakran mosni.
Illetve úgy tudom az első cipőknem pont nem szabad bokafogósnak lennie, hanem sima puhatalpú cipő, amit az utolsó írt. A Liliputi egy nagyon jó márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!