Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha túlette magát a babám...

Ha túlette magát a babám mivel segíthetek neki, hogy hamarabb jól legyen? Adjak neki kamillát? 6 hetes a baba és tápszeres.

Figyelt kérdés
Görcsöl a pocakja, sok szél jön tőle, bukik és zöldes a széklete. felhívtam a gyereokorvosunkat, azt mondta túlette magát. aki járt hasonló cipőben mivel tudta enyhíteni a baba panaszait? Köszönöm a válaszokat előre is.
2009. dec. 3. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem semmivel, várj, és elmúlik. Ami olyan sok, azt kibukja, a többi lefele meg 4 óra alatt.

Ha akarsz, adhatsz valamit hasfájásra, espumisant vagy valamit, (én nem használtam mást, csak FLP-s aloe vera activatort)

2009. dec. 3. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyit evett?

Egyébként Infacolt ajánlok, minden kaja előtt 1 cseppet, és nem lesz gond a pocakjával. Az én kisfiamnál is ez vált be, a kezdettől adtam neki mert csak tápszeres volt sajnos, és 3 hónapos koráig kapta. Aztán szerencsére kinőtte a hasfájást.

2009. dec. 3. 14:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Használjuk az Infacolt, bár nem vettem észre, hogy alig van benne, így egy nap kimaradt.120-at szokott enni egyszerre, de éjjel csak egyszer kel fel. Tegnap kezdődött a probléma, akkor éjjel többször fel volt, mindig sírt a kajáért, így adtam neki, de kevesebbet. A vizet nem fogadta el.Tegnap ugyanúgy adtam neki enni, mint bármikor máskor, de evés után mindig görcsöl a pocakja, húzza fel a lábát, és sír szegénykém keservesen.

Most próbálom kihúzni az etetés időpontját egy órával, hátha tisztul valamennyit.

2009. dec. 3. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
120-at 6 hetesen?????Nem sok egy kicsit? az én kisfiam 6 hetesen még csak 90-nél tartott.
2009. dec. 3. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
3. vagyok. próbáld meg a Mecsek baby teát, hátha segít.
2009. dec. 3. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:

4 és fél kilóval született, úgyhogy nem sok neki:)Kevesebbel nem is éri be igazán.

Köszönöm a segítséget! :)

2009. dec. 3. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!