A járás megindulása után mennyi idővel hagyják el a babák teljesen a mászást? Mikortól közlekednek már csak járva? És mikor tudtatok először sétálni menni a picikkel? Tapasztalatokat várok.
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 12:30
1/7 anonim válasza:
Az én fiam lassan 4 hónapja jár, de néha ma is bohóckodik négykézláb:)
Azt már meg tudtuk beszélni, h az után nem játszunk ilyet:)
Kb egy hónapja tudunk elmenni a sarokig a boltba. Ezt mondjuk nem értem, mert itthon egész nap járkál, kint meg nem tud 200 métert menni:)
3/7 A kérdező kommentje:
ez nálunk is így lesz szerintem. Most egy hónapja jár a fiam, még mászik viszonylag sokat, de már többet megy, mint mászik. De ő is főleg itthon. Ha vendégségben vagyunk pl. (ismeretlen terepen), akkor alig-alig megy.
2009. dec. 3. 12:42
4/7 anonim válasza:
17 hós lányom van, korán járt, 8hósan egyedül elindult, 10 hósan ez áprilisban volt, már kint focizott az udvaron. Jelenleg olyan 45 percet tud velem sétálni az utcán gyalog.
5/7 anonim válasza:
A kisfiam 13 hónapos korában indult el, onnantól kezdve soha nem láttuk négykézláb mászni. Már majdnem 15 hónapos, és egyáltalán nem mászik már. Tehát nálunk nem voltak átmenetek.
6/7 anonim válasza:
11 hósan indult el a lányom, azóta nem mászik. Most 15 hós, de az utcán nem akar sétálni.:-(Itthon meg az udvaron rohan egész nap.Egyébként állítólag minél többet és tovább mászik egy baba annál jobb, ettől a mozgástól nagyon fejlődik az agya. Ugye össze kell hangolni a jobb és bal agyféltekét.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tényleg nagyon különbözőek a picik, nálunk úgy látszik, ez egy hosszabb folyamat lesz. Mindenkinek jó babázást!
2009. dec. 3. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!