Hol és hogyan lehet lemondani a védőnői szolgáltatást?
En ugy tudom nem lehet. Ugyan ugy ahogy valasztqni sem lehet vedonot.
De lehet en tudom rosszul.
Itt le van írva, magánál a védőnőnél írásban kell lemondani, de azt tudd, hogy jelentenie kell a gyermekjóléti szolgálatnál, hogy lemondtad.
Én ezt találtam:
"A védőnői ellátás igénybevételének lemondására nincs formanyomtatvány.
Az igénybe vételről a lemondást a területileg illetékes Kormányhivatal Népegészségügyi Szervénél kell megtenni, az ott dolgozó kistérségi vezető védőnőnél."
Ezt én is kérdeztem,én így jártam el és sikerült.Azt viszont feltétlen ajánlom,hogy keresd fel személyesen is a gyerekjólétit,akihez tartoztok,mert jó,ha látják,hogy "ki is vagy" tehát annyira nem lesznek elítélőek(nálam bejött)
Viszont egy illetővel akkor is tartani kell majd a kapcsolatot,mi megegyeztünk,hogy majd jön,ha akar,mi nem tudunk menni,küldök postán időnként neki fénymásolatot mindenről és így rendben lesz.Olvasd el,utolsó kommentben leírtam mindent!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!