17 hónapos gyerek, éjjeli evés? Nem normális?
Sziasztok!
Azért írok ide, mert a húgom már teljesen el van keseredve és hiába van nekem is gyerekem nem tudok neki ésszerű tanácsot adni.
A Kisfia 17 hónapos, 13,5 kiló. Egész nap eszik. Ha éppen nem lát kaját a környezetébe, akkor mutogat az asztalra és mondja , hogy: mammammaam :) (ez a kilóin is látszik)
Egy zacskó pufi kukac meg sem kottyan neki, eszi a löncshúst (sztem undorító), a rántottát, szalonnát mindent!!!
Vacsorára (fél 8-kor) megeszik 2 bécsi virslit, 9-kor 200-250ml tápszer (de pl. 10 hósan 330ml-t evett), majd hajnalba ismét felkel enni.
Ma hajnali 4-kor, megevett 180ml-t, majd 5-kor ismét ennyit.
A baj ott kezdődik, hogy a húgom hozzászoktatta, hogy a tápszert CSAK az ágyában fogadja el, így szerintem az ágyat összekapcsolta az evéssel. Ha bármi mást ad: tea, víz stb. nem fogadja el. Ha semmit nem ad akkor annyira elkezd sírni, hogy hányni is nekiáll éjjel.
A húgom nem a türelmes típus, pláne ha éjjeli kelésről van szó, így inkább ad neki enni.
Volt olyan is hogy próbálta jobban vizezni a tápszert akkor meg egyszerűen nem fogadta el.
Ezt az egészet azért nem értem , mert annyit eszik nappal hogy az egy felnőtt becsületére válna. A vacsora is felnőtt mennyiség (szerintem).
Egyszerűen tanácstalanok vagyunk....Már régen nem kellene éjjelente ennie, pláne nem ennyiszer, és ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!